• Bereikbaar voor vragen
  • Betaalbaar
  • Kwaliteit
  • 24 uur per dag open
  • Bereikbaar voor vragen
  • Betaalbaar
  • Kwaliteit
  • 24 uur per dag open

Led Movinghead 120W Spot

Productnr.: MHS120CGL

€ 399,95
(1 stuk(s) = € 399,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 5-8 dag(en)

Beschrijving

De CG-Lighting MHS120CGL is een krachtige bewegende kopspot met tal van functies zoals kleurenwiel, statisch en roterend gobowiel, prisma en focus. De spot haalt zijn lichtkracht uit een koele witte 120 Watt COB-LED, die zorgt voor een heldere spot met een stralingshoek van 12°. De gemotoriseerde focus is net zo nuttig als de exacte positionering dankzij de 16-bits resolutie van de PAN/TILT-beweging met automatische positiecorrectie. In totaal kan de spot binnen 540° PAN en 270° TILT worden gepositioneerd.


De spot wordt gekoeld door een stille ventilator en is voorzien van een kleurenwiel met 7 dichroïsche kleuren (plus open), een gobowiel met 6 roterende gobo's (plus open) en een gobowiel met 7 statische gobo's (plus open). Via het Slot-In-Gobo-System is een gobowissel mogelijk zonder gereedschap! Een draaiend 3-facet prisma, stroboscopisch effect met 2 tot 30 flitsen per seconde, dimmer- en schuddendeffecten maken het pakket aan functies compleet voor een creatieve en indrukwekkende lichtshow.


De MHS120CGL kan in eerste instantie standalone worden aangestuurd met geïntegreerde programma's die zonder verdere actie kunnen worden afgespeeld. Bovendien kan het apparaat klassiek worden bediend door middel van muziekbesturing via de ingebouwde microfoon met instelbare gevoeligheid. In de master/slave-modus kunnen meerdere bewegende koppen worden bediend om een perfect gesynchroniseerde lichtshow te creëren. Er is een 14-kanaals mode beschikbaar voor DMX-besturing.


Dankzij de stille en niet-flikkerende werking is de bewegende kop ideaal voor gebruik in rustige omgevingen zoals theaters en tv-studio's. Het apparaat kan stevig op de vloer worden geplaatst met behulp van vier rubberen voetjes of worden bevestigd aan een spant of andere geschikte constructie met behulp van de Omega beugel.


Lichtbron: 1 pc 120W hoge helderheid LED bron
Voltage: uitgangsspanning 100 ~ 240VAC
Totaal vermogen: 150W

Kleur: 7 kleuren + Wit, regenboogeffect

Statische gobo:7 gobo + Wit

Rotatie gobo:6 gobo + Wit

Prism: Rotatie 5-gezicht prisma

Lens: Hoge precisie optische lens

Focus: Lineaire focus

Dimmer:0-100% lineaire dimmer

Pan/Tilt:540 °/270 °
Control mode: Auto/Sound/DMX/Master-slave
DMX Kanaal: 14CH
Netto gewicht: 5.8kg