• Bereikbaar voor vragen
  • Betaalbaar
  • Kwaliteit
  • 24 uur per dag open
  • Bereikbaar voor vragen
  • Betaalbaar
  • Kwaliteit
  • 24 uur per dag open

CG-Lighting neemt service zeer serieus. Als gebruiksdeskundige kunnen we u perfect helpen met al uw vragen. Mocht u een vraag hebben, neem dan even contact op. Hieronder kunt u algemene informatie terug vinden over bestellen op onze website.

Verzendkosten

Aan de levering van onze artikelen zijn verzendkosten verbonden. Deze verzendkosten bedrage 8,95 per pakket. Onze pakketten bevatten vaak 2 of 4 lampen in 1 keer. Flightcases worden per stuk verzonden in verband met grote en gewicht. Deze verzendkosten gelden zowel voor Nederland als Belgiƫ. Indien er naar andere landen verzonden moet worden neem dan even contact met ons op.

Levering Buitenland

Indien u een zakelijke bestelling plaatst vanuit Belgiƫ of een ander Europees land met uw BTW nummer dan vervalt de BTW op de factuur. Artikelen worden dan uitsluitend naar het land van het BTW nummer verzonden. Voorbeeld: U bestelt met een Belgisch btw nummer en wilt verzenden naar Nederland? Dit is niet mogelijk. U dient dan gewoon de BTW te betalen.

Leveradres

Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt. Wijzigen van een leveringsadres is mogelijk totdat de bestelling betaald en verwerkt is.

Levertermijnen

Wij proberen uw artikel met een zo hoog mogelijke spoed bij u te krijgen. Bij onze artikelen kunt u de verwachte levertermijn zien. Dit betreft een indicatie, indien wij afwijken van deze levertermijn zullen wij contact met u opnemen. Dit doen wij voordat wij uw bestelling verwerken, mocht u niet akkoord gaan met de levertermijn zullen wij uw bestelling kosteloos annuleren.

Retourneren

Alle artikelen (behalve maatwerk) kunt u aan ons binnen 14 dagen retourneren. Voor het modelformulier en de voorwaarden kijkt u op de pagina Herroepingsrecht. het routeradres is:

CG-Lighting

Nico uyt den Bogaartstraat 1a

4551EC Sas van Gent

Pakketservice

We maken gebruik van een magazijn wat met diverse pakketdiensten werkt. Hierdoor kunnen we niet vooraf zeggen welke pakketdienst het wordt. in zo'n 90% van de gevallen wordt er gebruik gemaakt van DHL. In de overige 10% is zit DPD, GLS, PostNL of UPS. Indien u expliciet gebruik wenst te maken van een bepaalde pakketdienst kunt u dit in de opmerkingen aan ons doorgeven. LET OP! Dit kan invloed hebben op de levertermijn.

Betaalmethoden

U kunt bij ons betalen met volgende betalingsmogelijkheden: Ideal (NL), Bancontact (BE), Creditcard of doormiddel van overmaking. U kunt de gewenste betaalmethode selecteren aan het einde van het bestelproces.

Betaling doormiddel van overmaking

Na bestelling ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur heeft een geldigheid van 30 dagen, hierna dient er gekeken te worden of er zich in de tussentijd geen prijswijzigingen hebben voorgedaan. Na betaling is uw bestelling definitief en wordt de bestelling aan u verzonden.

Info@CG-Rental.nl

+31 (0) 118 - 236887

Ma.- Zat., 16:00-20:00

Liever huren of leasen? Kijk op onze verhuur website voor meer informatie.

Nieuwe verlichting of apparatuur kopen? Geen probleem, op deze website bent u aan het juiste adres.

Heeft u iets bij ons gehuurd of gekocht? dan kan je op deze website de handleiding terugvinden. Voor de verhuur spullen kunt u hier ook de certificaten terugvinden

Adresgegevens:

Bezoekadres:

CG-Rental B.V.

Nico uyt den Bogaartstraat 1a

4551EC Sas van Gent

Heeft u vragen of wil u graag even teruggebeld worden? stuur ons dan een bericht (vergeet uw telefoonnummer niet te vermelden als wij u mogen terugbellen)